zondag 2 mei 2010

Bezoek aan de Journey Intensive in Leiden met Brandon Bays.

Al meerdere malen assisteerden wij tijdens De Journey Intensive die Brandon Bays jaarlijks in Nederland geeft. Ook dit jaar reizen wij vrijdagavond naar een ontmoeting in openheid met Brandon Bays. Zij is internationaal bestseller auteur en grondlegster van de methodiek die The Journey ( de Helende Reis) wordt genoemd.



“Wat is The Journey?
The Journey is een manier om naar binnen keren en contact te maken met je eigen kern. De Amerikaanse Brandon Bays ontwikkelde deze gedetailleerde en praktische route beschrijving naar je diepste Zijn, nadat zij zichzelf wist te genezen van een tumor in haar buik. Door open te staan voor de emoties die zich nu aandienen maak je een reis naar je levensbron. Tijdens deze reis dwars door je emoties kom je herinneringen tegen die je meestal volkomen vergeten bent, maar die je wel hebt opgeslagen in de cellen van je lichaam. Daar kunnen deze cel herinneringen je op lichamelijk en psychisch niveau enorm beperken. Tijdens het Journey process ga je ermee aan de slag en doorleef je de emoties die erbij horen. Zo ruim je ze op en creëer je tegelijk een ruimte voor verandering. Bron Spiegel Beeld 53 mei 2009



Eens per jaar bezoekt ze Nederland om deze methodiek te onderwijzen, Het is een uitstekende gelegenheid voor alle door haar opgeleide therapeuten om haar en elkaar te ontmoeten.
Het is een geweldige ervaring om in de energie van openheid met elkaar te vertoeven en mensen te zien openen en oude ballast van zich af te zien gooien.

Hoe eng het ook lijkt om je oude issues aan te gaan, door het samen met paar honderd mensen te doen en in bereidheid contact te maken met je eigen diepere emoties, is het een stukje makkelijker.

Zelfs voor ons is het elke keer een uitnodiging om nog dieper te gaan, nog dieper te openen om weer een stukje vrijer te mogen leven. Wij ervaren de processen die tijdens deze weekenden worden gegeven en die wij zelf krijgen als een waardevol geschenk, die wij met beide handen en open hart ontvangen.

Een seminar waar je jezelf uiteindelijk als een familie voelt, zonder bezig te zijn met je maskers voor te houden en welke spelletjes je speelt in je dagelijks leven. Het gaat om de pure jij.
Het is ook fijn voor ons om onze expertise en openheid over te dragen naar de wereld. Het is altijd een zaadje dat gezaaid wordt en verder uit mag groeien. Deze energie nemen we allen mee in onze dagelijkse activiteiten.

Brandon’s gebed is: “Dat iedereen de kans krijgt om zijn lampekap op te tillen, en zijn licht te laten schijnen in deze wereld.” Want de wereld is er aan toe om de lichtjes die wij in werkelijkheid zijn te verwelkomen.

The Journey met Brandon is een uniek evenement. Het is niet alleen Brandon Bays die daarvoor verantwoordelijk is , maar wij met z’n allen, èn onze bereidheid om niet meer in de schaduw te leven, wat dit maakt tot een diepe transformatie gebeurtenis.

Dat is de reden waarom wij Arnold Timmerman, die als enige dit seminar in het Nederlands begeleidt, gevraagd hebben om naar Zeeland te komen. Hij is enthousiast dit allereerste regionale seminar hier te komen doen met ons!!!

Voel je de uitdaging om een stap verder op je levens pad te zetten, registreer dan voor deze unieke seminar op 25 en 26 september in Middelburg via email: journeytherapeut@gmail.com

Meer info: http://www.journeytherapeut.com/pagina.php?id=30

Lees aanraders:
De helende reis in de praktijk
De helende reis in de praktijk
Marieke Shvarts



http://www.dehelendereisindepraktijk.nl

Vrijheid is


Vrijheid is

Brandon Bays

http://www.thejourney.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

WIE BEN IK

Mijn foto
Vlissingen, Netherlands
Dat is een hele goede vraag! Het antwoord afhankelijk is van het moment waarop deze vraag gesteld wordt. Want, zeker bij zijn er momenten dat ik alleen de lagen zie waaronder ik mij veilig aan het verstoppen ben. Onder deze lagen vind ik hetzelfde warmte, liefde en rust die in ieder van ons huist. Hierdoor, ben ik niet veel anders dan jij of wie dan ook. Zonder deze bril mag ik kwetsbaar zijn, mag ik dingen niet weten, mag ik gewoon zijn. Kijkt de rest van de wereld ook zo? Zolang het de wereld van 2 dimensies is waarschijnlijk niet. Want wij moeten expert zijn!! Expert waarin, zou ik mij afvragen? Als wij allen mogen putten uit de oneindige kennis die overal al is en energetisch beschikbaar is waarom dan deze onderscheidinglijn. Waarom zou je dan een expert willen zijn? Om te weten wie je bent!!! Dit is een paradox die wij onszelf continue creëren. Om? Achter te komen wie wij zijn!!!! Alleen wat wij werkelijk zijn is: een oneindige bron van energie en volgens kwantum fysici een grote niks. Als wij niks zijn, dan is er geen onderscheid en dan is ook ineens gelijkheid en dan mogen wij wel zijn. Gewoon zijn. Wil je toch weten kijk dan op www.journeytherapeut.com